24 August 2015

Perhatian Buat Semua Talent-Talent dan Makeup Artist Malaysia!! Dream Beautiful Contest 2015/2016

Suatu pencarian wajah dan jurusolek Mary Kay bagi tahun 2015 bakal berlangsung di bulan September ini!Seronoknya!!! Nak tau kenapa? Sebab pertandingan ini bukan sahaja memberi penghargaan buat model yang mengambil bahagian, akan tetapi MUA turut dapat ke grand finale di Hong Kong sekiranya model anda berjaya.

Penyertaan adalah mudah:
  1. Tempah slot makeover dengan  Mary Kay beauty consultant anda. Sekiranya masih tiada, sila whatsapp saya di 012-2506664.
  2. Dapatkan makeover dengan menggunakan produk penjagaan kulit dan kosmetik Mary Kay. Anda layak menyertai dengan setiap pembelian produk Mary Kay.
  3. Beauty consultant anda akan memuatnaik gambar sebelum dan selepas anda.
Terdapat beberapa pusingan penyingkiran sebelum pemenang-pemenang peringkat Malaysia diumumkan. Acara grand finale akan berlangsung pada bulan Februari 2016 di Hong Kong! Sekiranya terpilih sebagai pemenang, kedua pasangan model dan jururunding kecantikan akan mendapat sebuah sesi penggambaran global yang bertempat di Amerika Syarikat.

Pertandingan akan bermula pada 7 September 2015. Jadi, apa yang anda tunggu lagi?

Sama ada anda berimpian menjadi model atau seorang jurusolek bertaraf antarabangsa, whatsapp saya segera untuk menyertai Dream Beautiful 2015/ 2016, Siapa tahu anda berpeluang ke Hong Kong, mahu pun Amerika Syarikat?

Belum cuba, belum tahu!


Pemenang Dream Beautiful 2014, Shu Yu Wei.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...